top of page

Ladder huren of kopen in Niel, Aartselaar, Antwerpen of verder?

Special Lifting Service International is hoofdverdeler van Altrex ladders, stellingen en steigers voor heel België!

Een professionele ladder verhuur en verkoop die uw verwachtingen overstijgt!

Een Altrex ladder huren of kopen bij Special Lifting Service International: dat is kiezen voor een robuuste, betrouwbare en stabiele ladder die u in geen enkele situatie in de steek laat. In A-stand of omhoog tegen een gevel, als vouwladder ook in steigerstand: deze ladders zijn multi-inzetbaar in de hoogte, zelfs bij het zwaarste gebruik! Als hoofdverdeler van Altrex ladders, stellingen en steigers voor gans België kunnen wij u als geen ander aan de juiste ladder helpen. Thuis, in de bouw, industrie of schilderswereld: samen met een Altrex ladder van Special Lifting Service International wordt elk karwei een hoogstandje. Naast ladder verhuur en verkoop kunt u ook bij ons terecht voor steigershijs- en heftoestellen en toebehoren.

Welke ladder huren of kopen?

Altrex
Altrex ladder
Altrex ladder

Enkele ladder

Deze traditionele ladder wordt het meest gevraagd en is beschikbaar van 8 tot 20 sporten. Hij zorgt voor een optimale steun. Met één ladderdeel kunt u tot 7 meter hoog gaan. De D-sporten zijn extra breed, ideaal als u langer op de ladder moet staan. Een stabiliteitsbalk is voorzien vanaf 12 sporten.

Altrex reformladder
Altrex reformladder

Reformladder

Deze uitschuifbare, compacte lichtgewicht ladder is onmisbaar voor een professionele of doe-het-zelf klus. Als tweeledige of drieledige ladder kan deze dan ook overal ingezet worden. Geen muren om de ladder tegenaan te zetten? Geen probleem: deze reformladder kan ook vrijstaand gebruikt worden! De sporten van deze Altrex ladder hebben bovendien een D-vorm of kokerprofiel én verbrede basis: uw garantie voor 100% stevigheid, stabiliteit en comfort.

Altrex telescoopladder
Altrex telescoopladder

Telescoopladder

Deze gebruiksvriendelijke in- en uitschuifbare ladder reikt tot uw gewenste hoogte dankzij een unieke centrale bediening. De ladder is bovendien uitgerust met een ABS Soft Close systeem of afstandshouders tussen de sporten: geen gevaar voor uw vingers. Wist u trouwens dat een ingeschoven telescoopladder maar één meter in beslag neemt: handig op te bergen dus!

Altrex vouwladder
Altrex vouwladder

Vouwladder

Met deze multifunctionele vouwladder kunt u alle kanten uit dankzij meerdere delen, in A-stand, als enkele ladder, steiger of als muurafhouder. Dankzij een slim autolocking® scharniersysteem op diverse plaatsen in de ladderbomen kunt u deze ladder makkelijk in verschillende standen zetten. Deze ladder werd met 12.000 cycles uitgebreid getest en goedgekeurd. Dankzij telescopisch verstelbare poten werkt u met deze vouwladder ook op ongelijke ondergrond veilig.

Een ladder huren of kopen in Niel, Aartselaar, Antwerpen of omstreken: Special Lifting Service International heeft de perfecte ladders voor u klaarstaan!

Contacteer ons gerust voor meer informatie.

bottom of page