top of page

Steiger huren of kopen in Niel, Aartselaar, Antwerpen of verder?

Special Lifting Service International verhuurt en verkoopt allerlei type steigers!

Een hoogwaardige steiger aan een uiterst concurrentiële prijs!

Als Altrex Quality Dealer voor gans België is Special Lifting Service International uw geknipte partner voor het huren of kopen van steigers van topkwaliteit, overal in Niel, Aartselaar, Antwerpen en omgeving. Het steigersysteem van Altrex biedt een groot scala aan mogelijkheden om veilig op hoogte te kunnen werken:

Alle maatwerk van steigers en hangbruggen

Steigers van Altrex

Een aluminium steiger kopen is een investering. Als u een steiger koopt of huurt bij Special Lifting Service International, kiest u zeker voor betrouwbare kwaliteit aan een uiterst concurrentiële prijs. Alle steigers worden dan ook door Altrex in Nederland vervaardigd in eigen fabriek uit duurzaam en kwaliteitsvol aluminium en alle mogelijk steigeronderdelen, waaronder antislip sporten worden hier ook minutieus gelast. Samen met vaste borgpennen bent u verzekerd van een ijzersterke frame. Dankzij de Safe-Quick® versie geniet u rondom van bescherming en veiligheid, volgens de laatste normen.

Altrex

Steigerplatforms kiezen

Een groot werkoppervlakte nodig? Lange tijd op eenzelfde plaats werken? Kies dan voor een brede steiger met twee platformen. Weinig bewegingsvrijheid? Op zoek naar een compacte oplossing? Dan is een smalle aluminium steiger met één platform een betere optie. U kunt afgaan op de maximum hoogte van de platforms die u dan op het gewenste formaat kunt instellen. Wij beschikken over Altrex steigers met platformen van 1,85 meter, 2,45 meter en 3,05 meter. Vraag ons gerust om meer informatie op maat van uw klus. Qua materiaal hebt u de keuze uit een houten platform of Fiber-Deck® platform. Hout is voordeliger, Fiber-Deck® platform is een lichtgewicht en onverwoestbaar materiaal, ideaal voor intensief gebruik.

Werkhoogte kiezen

De werkhoogte bepaalt hoe hoog u moet kunnen geraken, waarbij ook uw eigen lengte van belang is. Die staat gelijk aan de platformhoogte van een steiger plus 2 meter. De werkhoogte van de steigers binnen en buiten gaat tot maximum 10,2 meter met een platformhoogte van 8,2 meter, bij een brede steiger kan het tot 14,2 meter gaan, met 12,2 meter platformhoogte.

Safe-Quick® voorloopleuningen

Altrex steigers zijn volgens de huidige regelgeving uitgerust met een voorloopleuning, volledig conform aan de nieuwe verplichte opbouwmethode, met de mogelijkheid om meerdere steigers aan mekaar te koppelen met Safe-Quick®. Zo kunt u sneller en gevelvrij opbouwen, eenvoudige stapelen en hebt u minder onderdelen nodig en 75% minder tilbewegingen.

Steigers op maat

Een steiger die 100% binnen uw project past? Stel dan zelf in drie stappen uw ideale steiger samen met de steigerconfigurator van Altrex.

Steiger huren of kopen in Niel, Aartselaar, Antwerpen of verder?

Contacteer dan Special Lifting Service International meteen!

bottom of page